За нас

Нашата компания ще осигури най-ефективното професионално почистване, след което Вашето жилище или офис ще бъде свежо, приятно и здравословно място за времето, което прекарвате в него. Изберете услугата ни за почистване и ще откриете разликата. Погрижете се за уюта, комфорта и безопасността на Вашето семейство или служители като се доверите на нашия екип от надеждни, специално обучени и доверени хора.

С внимание към всеки детайл ние Ви гарантираме перфектни резултати и при най-замърсените и труднодостъпни места. Независимо дали се нуждаете от абонаментна поддръжка, почистване на дома, еднократно основно почистване на офиса, или просто искате да изперете меката мебел, ние от On Clean сме готови да задоволим всички Ваши нужди на най-високо ниво на обслужване.

Основно предимство на нашата компания при борбата с мръсотия, бактерии и други алергени са първокласните еко-препарати, незаменяем помощник при професионалното почистване. Тези детергенти в комплект с иновативното, ефективно оборудване са агресивни и безпощадни към всяко замърсяване и в същото време максимално щадящи здравето на Вас и Вашите близки.

Форма за контактиКонтакти - адрес
България, София
Контакти - телефон
0885 388 596